HelpYout
foto

Even voorstellen

Mijn naam is Ester van Hoeij.

Na mijn MEAO- Bedrijfsadministratie opleiding ben ik bij diverse bedrijven aan de slag gegaan. Doordat ik vaak bij de wat kleinere bedrijven heb gewerkt, heb ik de administratie van A tot Z gedaan. Dus van het inboeken van inkoopfacturen tot aan het voorbereiden van de jaarrekening voor de accountant.

Ook ben ik actief geweest bij het meedenken hoe processen binnen de organisatie anders zou kunnen en wat er bijvoorbeeld efficiŽnter zou zijn. Ik heb diverse ERP systemen leren kennen en mij eigen gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn Sap Business One, Exact en Afas.

Uiteraard ben ik gewend om zeer accuraat en nauwkeurig met vertrouwelijke informatie om te gaan. Ik ben een enthousiast, zeer gemotiveerd persoon, kan zowel zelfstandig als in teamverband goed werken. Daarnaast ben ik flexibel, communicatief en contactueel vaardig en houd ik van dingen regelen en coŲrdineren. Ik ben gewend om in een drukke werkomgeving meerdere zaken tegelijk aan te pakken. Verder vind ik het prettig om iets voor een bedrijf te betekenen en ben erg ambitieus.

Voor uitgebreidere details kunt u mijn LinkedIn profiel bekijken.

View Ester van Hoeij's profile on LinkedIn

© www.mijn-eigen-website.nl (design)